Nykøbing Serviceudlejning

​Service og service. Det er nøgleordene for Nykøbing Serviceudlejning. Service i betydningen alt tænkeligt tilbehør til borddækningen m.m. til den store fest. Og service i betydningen at kunderne skal have det så let som muligt. Vi lægger stor vægt på at servicere kunderne i et omfang, så man slipper for mest mulig arbejde i forbindelse med festen. Vi står altid klar til at hjælpe jer.

Du skal ikke pakke teltet sammen – vi klarer alt til festen 

Nykøbing Serviceudlejning kan levere hele paletten til din fest. Alt fra festtelte over serviceudlejning som tallerkner, glas og bestik, lysestager, duge, stofservietter og meget andet, kan lejes hos os, vi sælger også servietter, lys, indbydelser, bordpynt, bordkort og meget meget mere…

Og det der med at servicere kunderne mest muligt skal tages helt bogstaveligt. Hvis du lejer et telt hos Nykøbing Serviceudlejning, så kommer vi og stiller teltet op, monterer den faste bund og vasker gulvet før festen, og efter festen kommer vi og piller det hele ned igen. Nykøbing Serviceudlejning leverer alt service helt rent, så det er lige til at dække op med. Og når festen er slut skal servicet blot skylles af, inden det sendes retur, så klarer vi opvasken gratis.

Vi leverer alt til festen

Vi hjælper gerne  med inspiration og ideer så man får lige det man ønsker sig. Et flot pyntet bord skaber den gode ramme om de gode oplevelser til festen.